De Brasserie

 In onze vernieuwde brasserie en terras kunt u van donderdag tot zondag terecht voor lunch  (vanaf 1 april weer), high tea, koffie en diner.

Wij werken het liefste zo veel mogelijk met lokale producten uit de omgeving van de Beemster. Zo komt onze kaas, brood, fruit, eieren en sapjes allemaal uit de polder. Onze koffiebonen-blend is door ons zelf samengesteld en wordt in Amsterdam gebrand.

Warme dranken

  • Cappuccino

    3.20

    Melk of havermelk
  • Koffie

    2.80

  • Koffie verkeerd

    3.30

  • Espresso

    2.80

  • Latte Macchiato

    3.30

  • Potje thee van Mevrouw Cha

    6.50

    Zwarte theemelange - Groene theemelange - Jasmijn - Oolong - Kamille - Bali Chai - Honingbos
  • Verse muntthee

    3,25

  • Verse gemberthee

    3,25

 

Sappen

  • Verse jus d’orange

    3.60

  • Appel- en Perensap

    3.30

    van Beemster boomgaard Eerlijk & Heerlijk
  • Agroposta

    3,60

    Aardbei - Vlierbloesem
  • Tomatensap

    3,80

    BIG TOM
  • PINKYROSE

    4.20

    Spiced lemon rose

 

Broodjes

  • Gerookte biefstuk

    9.50

    Gerookte biefstuk van slagerij Louman, truffelsaus, Parmezaanse kaas & notenmix
  • Krokante kip

    9

    Dubbeldekker van brood, avocado, sriracha mayo, ontbijtspek en tomaat
  • Gerookte zalm

    11.50

    Toast van desem met Beemster tuintje, limoen-koriander saus en een kwarteleitje
  • Warme beenham

    9

    Warme beenham met sla en honingmosterdsaus
  • Kerckhaen 12-uurtje

    14

    Kopje soep met broodje gerookte biefstuk en een broodje kroket
  • Vega 12-uurtje

    14

    Kopje soep met broodje kaaskroket en een gebakken eitje
  • Gegrilde groenten

    8.50

    Roomkaas, kruiden en gegrilde groenten
  • Broodje Betje

    9

    Desembrood met zachte geitenkaas, balsamico Hollandse aardbeien en tuinkers
  • Seizoenssoep

    7

    Met brood en boter

 

Lunch

  • Kaas kroketten

    8.50

    Op twee sneetjes brood met notenmelange en roomkaas
  • Kroketten

    8

    Rundvlees kroketten op twee sneetjes brood met mosterd
  • Garnalen kroketten

    12

    Op twee sneetjes brood met mierikswortelmayo en gefrituurde peterselie
  • Tosti zalm

    8.50

    Desembrood met gerookte zalm en roomkaas
  • Tosti parma

    8.50

    Desembrood met parmaham, geitenkaas, honing en walnoten

 

Taart

  • Carrot cake

    4

  • Tartelette

    3.75

    Appel - Citroen meringue

 

Borrel

  • Kerckhaen plankje

    16.50

    Kleine borrelplank met een mix van koude en warme hapjes
  • Bittergarnituur mix

    12

    12 stuks
  • Kaasplankje

    11.50

    Verschillende luxe kazen met kletzenbrood
  • Mini kroketjes

    4,75

    Geitenkaas of chorizo
  • Borrelnootjes

    3,50

    Balimix of Smokehouse mix van Gotjé noten
  • Broodplankje

    4,75

    Met aioli en boter
  • Amsterdams plankje

    9.50

    Blokjes kaas, ossenworst, leverworst, cornichons en Amsterdamse uitjes
  • Bitterballen

    8

    8 stuks
  • Nacho’s

    8.50

    Uit de oven met cheddar, guacamole en sweet chili

 

Voorgerechten

  • Broodplankje

    4,75

    Met aioli en boter
  • Gerookte biefstuk

    11,50

    Carpaccio van gerookte biefstuk van Slagerij Louman, Parmezaanse kaas, truffelsaus, tomaat, Amsterdamse uitjes en notenmix
  • Gamba’s

    11.50

    Met knoflook, rode peper, bosui en peterselie uit het pannetje
  • Seizoenssoep

    7

    Met brood en boter
  • Ravioli

    14.50

    Ravioli met artisjok, pecorino en salie roomsaus
  • Tonijnpizza

    14.50

    Filodeeg, wasabimayo en furikake
  • Toast zalm

    12,50

    Toast van brioche, gerookte zalm, kappertjes, fijngesneden rode ui en citroenmayonaise
  • Steak tartaar

    13.50

    Kruidensalade, eidooiercreme en toast van zuurdesem
  • Tartelette

    10.50

    Met groene asperges en geitenkaas gebruleerd met honing en balsamico sjalot
  • Bisque van langoustines

    13.50

    En breadstick met rouille en langoustine

 

Hoofdgerechten

  • Kerckhaen burger

    17,50

    Black Angus burger/vega burger/kip burger op een brioche bol met cheddar, rode ui compôte en truffelsaus
  • Ribeye

    26,50

    Met bourbonsaus
  • Bloemkool steak

    17,50

    Gegrild met gepofte quinoa, rozijnen en romesco saus
  • Saté van kippendijen

    18.50

    Atjar, gefrituurde ui en kroepoek
  • Beemster pork steak

    26,50

    Beemster varkensrib geglaceerd met honing, mosterd en gember
  • Vis van de dag

    24.50

  • Visstoof

    24.50

    Stoof met zalm, tonijn, zeewolf, gamba's en langoustines
  • Salade surf & turf

    17

    Gerookte zalm, gamba's, gerookte biefstuk en pata negra

Bijgerechten

  • Groene salade

    3

  • Frites

    3

  • Truffelfrites

    4

  • Gegrilde groenten

    4

    Van de Wereldtuin
  • Aardappeltjes uit de oven

    4

 

Nagerechten

  • 2 BOLLETJES IJS

    4

  • Dame Blanche

    8

    Vanille ijs, slagroom en warme chocoladesaus
  • Advocaat coupe

    8

    Vanille ijs, bastogne kruim, advocaat room, boerenjongens
  • Brownie dessert

    7,50

    Fudgy brownie - chocolademousse - gesuikerde walnoten
  • Hollandse aardbeien

    8.50

    Vanille ijs - slagroom
  • Cookiecrumble

    8

    Mascarpone mousse - frambozen coulis

 

Kids

  • Happy meal

    6,50

    Poffertjes, kroket, frikadelletjes of kip krokantjes met appelmoes, frites en speeltje